KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Samsung külső merevlemezek
2020. június. 04. csütörtök 14:00

Új külső merevlemezek

Samsung M3 külső merevlemez


Elsőként a Samsung külső merevlemezeket emelném ki az új kínálatunkból, melyeket még csak pár hete értékesítünk máris nagy sikere van, hiszen ez szinte mindenki által ismert és elismert márka és természetesen ez egy olyan külső merevlemez amelyben biztosan Samsung merevlemez található hiszen tudjuk, hogy a Samsung valóban gyárt merevlemezeket és nem csak a borítás Samsung igaz most már a Samsung és a Seagate vállalat egy, de egyben biztosak lehetünk, hogy a Samsung külső merevlemezek megbízhatóak. Az új Samsung M3 sorozat nagyon igényesre és szépre sikerült:

Samsung M3 2TB külső merevlemezSamsung M3 2TB külső merevlemez
Egy nagyon szép borítást kapott, mely elegáns és igényes egyben, a csomagolás is a jól megszokott igényes formában készült el. Természetesen USB 3.0 szuper gyors csatlakozóval vásárolhatjuk meg.

Verbatim 2TB külső merevlemez


A másodikként a Verbatim külső merevlemezét említeném meg ami számomra nagy meglepetést okozott és sajnos nem jó értelemben, hiszen 2TB os kapacitású külső merevlemezt szerintem vétek USB 2.0 csatlakozóval készíteni, igaz még sok gépben nem tudjuk kihasználni az USB 3.0 sebességét, de szerintem a gyártása nem hiszem, hogy sokkal többe kerül az USB 3.0 csatlakozónak így ezt nem egészen értem, de biztosan megvan az oka amiért ezt a merevlemezt így adta ki a Verbatim, de hogy jót is mondjak a merevlemezről a Verbatim merevlemezek mindig megbízhatóak és jó minőségű igényes a burkolat is, továbbá a második érthetetlen dolog számomra ami még érthetetlenebbé teszi az első dolgot, hogy ez a külső merevlemez 7200rpm.es belsőt kapott amit természetesen még véletlenül sem tudunk kihasználni az USB 2.0 miatt. Lássunk pár képet a merevlemezről:

2tb Verbatim külső merevlemezVerbatim 2TB külső merevlemez csomagolásVerbatim külső merevlemez
A képek magukért beszélnek, szép elegáns külső merevlemezt kapunk a pénzünkért. A 3.5" os külső merevlemezekhez mindig jár természetesen a külső tápegység ami nélkül nem működik a rendszer és természetesen jár az USB kábel is, ezért inkább asztali külső merevlemeznek ajánlott, hisz a hordozása nem egészen praktikus a külső táp miatt és természetesen a mérete miatt.

A cikk hamarosan folytatódik...

vissza


Külső merevlemezek rendelése raktárkészletről.